Hi! Mijn naam is Marianne.

Dagelijks sta ik met liefde in mijn keuken. Koken is mijn grootste passie, iets wat ik van mijn moeder heb geleerd. Ik hielp haar al vanaf jongs af aan en heb dat verder ontwikkeld in mijn opleiding. Ik doe nog steeds veel met haar recepten. Om deze reden heb ik besloten om mijn bedrijf dan ook naar haar te vernoemen.

Het leukste vind ik om recepten eigen te maken. Ik zoek een recept op en geef daar vervolgens mijn eigen draai aan. Alles maak ik zelf: van sushirollen tot pizza’s en van crackers tot taarten. Heb je een leuk idee? Ik hoor het graag!

Dagelijks sta ik met liefde in mijn keuken. Koken is mijn grootste passie, iets wat ik van mijn moeder heb geleerd. Ik hielp haar al vanaf jongs af aan en heb dat verder ontwikkeld in mijn opleiding. Ik doe nog steeds veel met haar recepten. Om deze reden heb ik besloten om mijn bedrijf dan ook naar haar te vernoemen. Het leukste vind ik om recepten eigen te maken. Ik zoek een recept op en geef daar vervolgens mijn eigen draai aan. Alles maak ik zelf: van sushirollen tot pizza’s en van crackers tot taarten. Heb je een leuk idee? Ik hoor het graag!