Bestel dinsdag t/m zondag vóór 12.00 uur bezorging 17.00 uur tot 20.00 uur.

home bestellen » recepten tips foto album » WEET WAT JE EET...

WEET WAT JE EET...

VERSE GEMBER SELECTED BY SOPHIA

LEUKE WEETJES EN TIPS!

200 gram verse gember inleggen in 200 milliliter rijstazijn, 100 gram rietsuiker en zeezout.

Zorg dat je een glazen potje schoon en gesteriliseerd bij de hand hebt.

Schil de gember en snijd het in super dunne plakjes.

Breng de rijstazijn met suiker en zeezout aan de kook en kook de plakjes gember 2 minuten mee.

Het geheel kan nu in het glazen potje, laat afkoelen en sluit af met een schone en gesteriliseerde deksel.

BELANGRIJK!

Vul het potje tot de rand alvorens je het deksel plaatst en zorg dat de rand schoon is!

Zet het potje op zijn kop, zo zorg je voor het vacuüm.

Bewaar je ingelegde gember in de koelkast, enkele maanden houdbaar en klaar voor gebruik!

TIP!

Gooi de schilletjes niet weg!

Zet er een gezonde thee van samen met gedroogde kamille en verse munt.

Voeg verse of gedroogde salie toe en je hebt het level bereikt van gezond, fris en ontstekingsremmend.

Een heerlijke boost voor je immuunsysteem!

Selected By Sophia.


 »